el basar de les espècies

All cremat

A finals dels anys 80 a TV3 la sobretaula era el moment de veure el programa Bona cuina, dirigit i presentat per Jaume Pastallé (els qui vulgueu conèixer el personatge, el Mikimoto li va fer una entrevista). L’altre dia, a Vilanova vaig firar-me amb un llibre de segona mà de receptes del programa, escrit pel Josep-Lluís Font. I tant curioses i divertides les vaig trobar, que en faré un podcast. Triaré aquelles que em facen més goig, i potser més endavant sortiran fragments d’altres llibres de cuina, però començarem amb una recepta d’all cremat, un plat de pescadors d’un restaurant de la mateixa Vilanova.

L’entrada del podcast és un ragtime, Jimmie Jeffries Rag, i cap al final del podcast escoltareu una melodia que era present al programa televisiu, el Chorôs número 1 d’Heitor Villa-Lobos.

 

Us deixo apuntats els ingredients per si algú de vosaltres més tard s’hi vol animar:

Ingredients per a sis persones:
6 grans d’alls, pelats i tallats a trossets
1 tomàquet ben madur, ratllat
1 dl i mig d’oli d’oliva
1 litre d’aigua
2 quilos de verats
1 quilo de pataques tallades a daus

Descarrega el podcast en mp3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.